FIETSKAR STARLINE ORIGINAL JOGGER LARGE (Blauw)

FIETSKAR STARLINE ORIGINAL JOGGER LARGE (Blauw) Afmetingen Cabine Fietskar: 80x56x63 cm

Artikelnummer

10307b 

€ 159,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

FIETSKAR STARLINE ORIGINAL JOGGER LARGE (BLAUW)

De Fietskar Starline Original Jogger Large (Blauw) van Starline is een kwalitatief hoogwaardige Fietskar voor honden. Deze topkwaliteit Fietskar is een veilige oplossing voor het met de fiets of wandelend vervoeren van jouw hond, door het lage frame ligt deze bovendien dicht op de weg en is zeer stabiel. De hond heeft de mogelijkheid om zowel aan de voor- als de achterkant de fietskar in te springen. Beide ingangen zijn snel open en dicht te ritsen.

De bodem van de Fietskar is voorzien van antislip laag en is hierdoor gemakkelijk schoon te maken, het overige gedeelte van de fietskar is gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. De hond zit in de Fietskar Starline Original Jogger Large beschut tegen zowel regen, wind als UV-straling. Het is tevens mogelijk om de hond met een riem aan een ring in de Fietskar vast te klikken, wat zorgt voor een extra veiligheid.

De Fietskar Starline Original Jogger Large (Blauw) heeft een gewicht van 15,5 KG en kan snel uit elkaar worden gehaald. Indien de Fietskar is opgebouwd heeft deze een breedte van circa 70 cm bij de achterwielen en kan hiermee gemakkelijk door een normale deur. De cabine van de Fietskar heeft uitgevouwen de afmetingen van 80x56x63 cm en een maximaal draaggewicht van 30 KG. Deze fietskar wordt bovendien geleverd met een extra voorwiel en een Joggerframe, welke gemakkelijk gemonteerd kan worden, waarna je een heerlijke wandeling met jouw hond kan gaan maken. De Fietskar wordt geleverd inclusief Fietskoppeling voor montage op de fiets.
 

Details Fietskar Starline Original Jogger Large (Blauw)
Afmetingen Cabine: 80x56x63 cm
Kleur: Blauw
Draaggewicht: 30 KG
Gewicht: 15,5 KG
Joggerfunctie: Ja
Fietskoppelstuk: Ja

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.