Hondenhok Select 158 cm
Hondenhok Select 158 cm
Hondenhok Select - 158 cm - incl. dak (bxdxH) 158x106x98cm.

Artikelnummer

#HHOK30

‚ā¨¬†239,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

HONDENHOK SELECT - 158 cm - INCL. DAK (BXDXH) 158X106X98 CM.

Het hok is gemaakt van mooi dennenhout en licht gebeits om deze kleur te verkrijgen. Het hok heeft een ruime opening en het dak is voorzien van dakleer. Het hok beschikt over aluminium randen van 2 mm dik langs de opening, en hij is voorzien van een tochtschot. Het hok wordt geleverd met een eenvoudige bouwtekening. De meeste gaatjes van de panelen zijn al voor u voorgeboord. Wanneer het niet op een beschutte plaats staat dan adviseren wij u het hok te verankeren. De panelen van het hok worden gedeeltelijk gemonteerd geleverd
 

Specificaties

Diepte: 106 cm
Breedte: 158 cm
Hoogte: 98 cm
Materiaal: Dennenhout
Belastbaarheid: Geschikt voor honden tot 50 kilo
 

Eigenschappen hout: 
Het gebruikte hout is een uniek natuurproduct wat in het land van herkomst, na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is karakteristiek en uniek in elk opzicht. Dit houtproduct heeft bovendien een handmatige bewerking ondergaan. Geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, daarom zij de kleurschakeringen zelfs binnen één stuk hout onvermijdelijk. Windbarsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van hun oorsprong en jarenlange groei. De oneffenheden zijn meestal handmatig bijgewerkt met houtvulling. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe hokken na verloop van tijd een warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het showmodel zijn daarom onvermijdbaar.
 

Instructies voor onderhoud:

U dient het hok te beitsen om schimmel of houtrot te voorkomen. Het is raadzaam het hout periodiek schoon te maken om schimmelvorming en groenaanslag voor te zijn, ook kan het hok in elke gewenste kleur overgebeitst worden wat tevens het hok beschermt. Behandel het hang en sluitwerk periodiek met siliconenspray en gebruik wat was of vaseline voor de bewegende delen zoals lades en schuifpanelen. Plaats het hok indien mogelijk op een beschutte plek.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.