Papegaaienkooi Villa Anne Lichtblauw
Papegaaienkooi Villa Anne Lichtblauw
Papegaaienkooi Villa Anne Lichtblauw · Afmetingen: 55x55x160 cm

Artikelnummer

11-B03401LB+

‚ā¨¬†139,95
Preis pro St√ľck
Anzahl: 
Bestellen
 

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt?

Bitte stellen Sie Ihre Frage

Papegaaienkooi Villa Anne Rood

De Papegaaienkooi Villa Anne Rood is een mooie kooi voor de kromsnavel. Deze kooi is van alle gemakken voorzien en heeft dan ook de openslaande dakpanelen. Die kunnen met een zitstok klem worden gezet zodat de papegaai hoog en droog van het uitzicht kan genieten. Dankzij de uitschuifbare bodem en het losse rooster is de kooi ook gemakkelijk schoon te maken. Door middel van de zwenkwielen is de kooi op een vlakke ondergrond gemakkelijk een stuk te verrijden.

De kooi is bedekt met een poedercoating laag (loodvrij). Hij wordt geleverd met optionele morsranden van plexiglas die aan de onderkant van de kooi kunnen worden gemonteerd, dit om de vloer schoon te houden. Ook zitten er meteen twee zitstokken en in totaal drie voerbakjes bij van roestvrijstaal. De afmetingen zijn 55x55x160 cm. Dit wordt gemeten met de dakpanelen open. Met het dak dicht heeft uw papegaai 105 cm verticale ruimte tot zijn of haar beschikking.

De Vogelkooi Villa Anne is geschikt voor Papegaaien, Valkparkieten, Grijze Roodstaarten en andere soorten Kromsnavels. De kleur van deze Papegaaienkooi is Rood Epoxy.

Stellen Sie eine Frage zu diesem Produkt

Felder mit * bitte ausfüllen.

Ihre Frage wurde abgeschickt. Herzlichen Dank.

Sie erhalten so bald wie möglich eine Antwort von uns