Transportbox Dubbeldeurs Aluminium (96 cm) B-keus

Transportbox Dubbeldeurs Aluminium (96 cm) · Afmetingen: 88x96x64 cm B-keus

Artikelnummer

TD-02 B-KEUS 

€ 199,00
€ 79,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Transportbox Dubbeldeurs Aluminium (96 cm)B-keus

De Transportbox Dubbeldeurs Aluminium (96 cm) heeft een mooie MDF afwerking, is licht van gewicht en heeft bovendien een gemakkelijk te reinigen bodem. Het open karakter aan de zijkanten van de Transportbox zorgt daarbij voor voldoende ventilatie voor de hond. Deze Transportbox is voorzien van een Tussenschot, dus uitermate gemakkelijk voor het vervoeren van 2 honden.

Deze Transportbox voor Honden is gemaakt van roestvrij aluminium met ronde profielen en is stabiel vervaardigd, hierdoor past deze Transportbox in veel auto's met een grote bagageruimte. De zijkanten van de Transportbox beschikken over grote ventilatieruimten, dit zodat jouw hond ten alle tijden voldoende frisse lucht krijgt.

Deze praktische en grote Transportbox is een stabiele oplossing voor het vervoeren van jouw honden in de auto. Deze Transportbox Dubbeldeurs Aluminium 88x96x64 cm loopt zowel van voren, als aan de achterzijde iets schuin, zodat de box gemakkelijk in de kofferruimte past van je auto. De sluiting van de Transportbox gebeurt met een stevige draaiknop, die bovendien gemakkelijk te bedienen is. De witte zijwanden zijn gemaakt van stevig MDF en zijn bovendien watervast af te nemen, dit zodat deze gemakkelijk met een vochtige doek schoon zijn te maken.
LET OP DIT PRODUCT HEEFT TRANSPORTSCHADE EN MIST 2 SLUITINGEN VAN DE DEUREN

Technische Informatie

Afmetingen: 88x96x64 cm (Diepte x Breedte x Hoogte)
Materiaal: Aluminium (Traliewerk), Plexi MDF-Hout (Zijwanden)
Afmetingen Bovenzijde: 96x61 cm
Afmetingen Onderzijde: 96x88 cm
Deurmaten: 38x54 cm
Aantal Deuren: 2
Tralie-Afstand: +/- 7 cm

LET OP! Autoboxen welke reeds in elkaar zijn gezet, kunnen wij niet retour accepteren, dit aangezien het demonteren van de Autobox gebruikerssporen achterlaat.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.