VETBED ORANJE ANTI SLIP - BULK - 5 STUKS
VETBED ORANJE ANTI SLIP - BULK - 5 STUKS

Vetbed Oranje Anti-Slip · 5 stuks Maat: 150x100 cm

Artikelnummer

#VBBO 

€ 112,50
€ 105,00
Preis pro Stück

 

Anzahl: 
Kaufen

Haben Sie eine Frage zu diesem Produkt?

Bitte stellen Sie Ihre Frage

VETBED ORANJE ANTI-SLIP · BULK

Dit heerlijke en zachte Vetbed Anti-Slip is uitstekend geschikt voor in benches of in diverse hondenmanden. Het is ook erg populair en wordt vaak gebruikt in de hondenren, werpkist, autobench en nog veel meer! Een Vetbed Anti-Slip beschikt over een achterzijde met een "de naam zegt al" anti-slip laag. Dit zorgt er natuurlijk voor dat het vetbed goed op zijn plaats blijft liggen zonder te gaan schuiven. De Vetbedden met een anti-slip laag zijn dan ook erg populair bij fokkers en hondenliefhebbers.

De Vetbedden zijn van een stevige kwaliteit en houden bovendien de warmte vast, waarbij het eventuele water wordt doorgelaten. Dit Vetbed heeft een poolhoogte van 26 mm en is daarmee geheel vrij van allergenen.

Het Vetbed Anti-Slip is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40 graden. Mocht u het Vetbed na het wassen in de droger doen, zorg dan dat de wasdroger op een koude stand staat. Dit komt doordat te veel warmte de anti-slip laag van het Vetbed aantast. Tevens is het Vetbed niet geschikt om in de zon te hangen, dit komt doordat Latex een natuurproduct is.
 

Details Vetbed Antraciet Anti-Slip:

Maat Vetbed: 150x100 cm (5 stuks)
Kleur: Oranje
Poolhoogte: 26 mm
Achterzijde Anti-Slip: Ja
Anti-Allergeen: Ja
Uitwasbaar: Ja (Maximaal 40 graden)

Stellen Sie eine Frage zu diesem Produkt

Felder mit * bitte ausfüllen.

Ihre Frage wurde abgeschickt. Herzlichen Dank.

Sie erhalten so bald wie möglich eine Antwort von uns