Varikennel Ultra Transportbox IATA (100 cm)
Varikennel Ultra Transportbox IATA (100 cm)
Varikennel Ultra Transportbox IATA (100 cm) · Afmetingen: 100x68x76 cm

Artikelnummer

#VA12467++

‚ā¨¬†199,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Varikennel Ultra Transportbox IATA (100 cm)

Het vervoeren van jouw huisdier doe je comfortabel met deze IATA-Gecertificeerde Varikennel Transportbox (100 cm). Deze Transportbox heeft de afmetingen van 100x68x76 cm (Lengte x Breedte x Hoogte). Het zorgt daarbij voor een optimale veiligheid van de hond door de speciale veiligheidssluitingen van de Transportbox.

De transportboxen zijn van een stevige, temperatuurvaste en slagvaste kunststof. Deze vervoersbox is voorzien van een speciale veiligheidsschroefsluiting welke noodzakelijk is bij de vliegtuigmaatschappijen, dit geldt tevens voor de kliksluitingen voor het snel openen of vergrendelen van de Transportbox. Deze Varikennel Transportbox XLarge is aan drie kanten gesloten, dit zodat geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt. De bovenkant van de transportbox kan men eraf halen, waarmee de box eventueel ook als mand of slaapplaats kan worden gebruikt.
 

Details Varikennel Ultra Transportbox IATA (100 cm) 
Afmetingen: 100x68x76 cm (Lengte x Breedte x Hoogte)
Maat: Large 
Kleur: Beige / Lichtbruin
Materiaal: Stevige Kwaliteit Kunststof
Gewicht: 12,7 KG
IATA-Gecertificeerd: Ja


Geschikt voor Hondenrassen als Boxer, Dobermann, Duitse Herdershond, Greyhound, Golden Retriever, Rottweiler, Berner Sennen. Deze Transportbox is aanbevolen voor honden van 31,7 tot 40,8 kg met een maximale lengte van 91 cm en een maximale schofthoogte van 61 cm.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.