Over Benchkoning

De Benchkoning is in 2009 opgericht door de familie Edelhauser. Het begon als een ‘hobby’ in een schuurtje waarbij er in het begin alleen benches en kleedjes werd verkocht. Om de groeiende vraag naar producten vanuit de klanten te kunnen blijven beantwoorden, werd er besloten om naar een grotere locatie te verhuizen en het assortiment uit te breiden.

Sinds 2010 werd het bedrijf verplaatst naar het bedrijventerrein op de Bekerakker in Eindhoven, met een magazijn van 300 m2 groot, en is ze de online webwinkel Benchkoning.nl gestart. Inmiddels is de Benchkoning uitgegroeid tot een van de grootste online verkopers van dierenartikelen binnen de Benelux. Het bedrijf levert aan zowel particulier als zakelijk.

Wat kunt u van de Benchkoning verwachten?

Wij streven ernaar om onze klanten een zo compleet mogelijk assortiment aan te kunnen bieden, waarbij kwaliteit en service voorop staat, en producten voor zeer scherpe prijzen aangeschaft kunnen worden.

Mocht u advies nodig hebben bij de aankoop van een product, dan kunt u rekenen op een team van experts met jarenlange ervaring in de dierenbranche. Stel uw vragen per telefoon, of per e-mail en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

Onze showroom in Eindhoven is elke zaterdag geopend voor winkelbezoek. Uiteraard is het afhalen en bezichtigen van producten maandag t/m vrijdag ook mogelijk (alleen op afspraak). De webshop is 24/7 geopend en bestellingen worden over het algemeen binnen een werkdag verzonden.

Wij wensen u veel online shopplezier in onze webshop!

Het Benchkoning team