Papegaaienkooi Bologna

Papegaaienkooi Bologna · Afmetingen: 56x42x145 cm

Artikelnummer

#B023 

€ 145,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Papegaaienkooi Bologna

Deze mooi vormgegeven Papegaaienkooi Bologna is geschikt voor verschillende grote en kleine papegaaien. De Bologna is een sierlijk ontworpen kooi met een loodvrije hamerslag poedercoating die helemaal veilig is voor uw papegaai. De kleur van deze papegaaienkooi is donkergrijs (antraciet) en wordt bevestigd op de verrijdbare ondertafel.

Wanneer de dakpanelen open worden gezet en hier een stok tussen wordt geklemd ontstaat er een handig zitgedeelte, waardoor de papegaai bovenop de kooi kan genieten van het uitzicht. De kooi staat op vier zwenkwielen waardoor u hem gemakkelijk kunt verrijden naar een andere plek. De afmetingen van de kooi zijn 56 cm (Breedte), 42 cm (Diepte) en 145 cm (Hoogte) met het dak gesloten. Het gewicht van de kooi is in totaal 23 KG.

Standaard wordt de kooi geleverd met 2 houten zitstokken, welke u zelf een plekje kunt geven die voor uw papegaai het fijnst is. Waarbij er bij de kooi ook 3 roestvrij stalen bakjes worden geleverd. Morsranden aan de onderkant van de kooi zorgen ervoor dat er geen etensresten en eventuele bodembedekking op uw vloer terecht komen. Stevige slotjes op de deur zorgen dat de papegaai in zijn kooi blijft.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.