Puppyren Professioneel Zwart M 640/60H Puppyren Professioneel Zwart Puppyren Professioneel Zwart Puppyren Professioneel Zwart
Puppyren Professioneel Zwart M 640/60H Puppyren Professioneel Zwart Puppyren Professioneel Zwart Puppyren Professioneel Zwart
Puppyren Professioneel Zwart M 640/60H
Puppyren Professioneel Zwart M 640/60H · Omtrek: 640 cm | Hoogte: 60 cm

Artikelnummer

35-066-1-05

‚ā¨¬†109,95
‚ā¨¬†89,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Puppyren Professioneel Zwart M 640/60H


De Puppyren Professioneel Zwart is erg gemakkelijk en handig om jouw hond een eigen plek te geven in de woonkamer, op de camping of in de tuin. Hiermee hoef je niet voortdurend jouw puppy of hond in de gaten te houden. Bovendien is deze ren voorzien van een speciale coating-laag en bovendien vrij van zware metalen en lood. Kortom een uitermate sterke en veilige ren voor uw huisdier!

Dit complete pakket beschikt over 8 panelen met een breedte van 80 cm en een hoogte van 60 cm per paneel. Welke tevens gemakkelijk aan elkaar zijn te koppelen door middel van de bijgeleverde koppelpennen. Hierdoor is deze ren uitstekend geschikt om in iedere gewenste vorm neer te zetten en bovendien ook nog eens gemakkelijk mee te nemen.

Tip! Deze Puppyren is eenvoudig uit te breiden met een 2e pakket. Deze sets kunnen volledig en gemakkelijk aan elkaar worden gemonteerd.
 

Specificaties

Omtrek: 640 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte: 80 cm (per paneel)
Materiaal: Metaal
Kleur: Zwart Epoxy Hamerslag Coating
Panelen: 8 stuks (Inclusief Deurpaneel)
Spijlafstand: 3,8 cm

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.