Agility Training

Wil jij aan agility training beginnen zodat jouw hond een echte atleet wordt? Met de agility producten van Benchkoning.nl zit je aan het juiste adres! Agility is een hondensport waarbij de hond met zijn baasje een parcours met hindernissen moet afleggen. Niet alleen heb je samen plezier, maar je werkt ook aan de conditie en het zelfvertrouwen van je trouwe viervoeter.
 


Agility Training

Een hindernisparcour zo snel en behendig mogelijk afleggen, het wordt ook wel Agility Training (Behendigheidstraining) genoemd. De Agility Training of Hondentraining is voor veel baasjes met honden een vorm van vrijetijdsbesteding.

Het parcours heeft een aantal hindernissen of opstakels die de hond moet nemen, dit wat begeleid wordt door zijn begeleider. De hindernissen doen hierbij een beroep op de snelheid en het atletisch vermogen van de hond.

Benchkoning.nl heeft een uitgebreid assortiment voor de Agility Training van jouw hond. Artikelen die je hierbij op weg helpen zijn een Salomset, Horden, Wip, Springtrap, Loopbrug en een Slurf of Tunnel. Tevens voor het Apporteren van jouw hond bieden wij onder andere Apporteerblokken, Trainingsdummies en Sisal Bijtrollen aan.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.